Nieuws‎ > ‎Nieuwsoverzicht‎ > ‎

Trouw: Isaac Beeckman zoekt ondernemende docenten

Geplaatst 19 dec. 2010 07:04 door Redactie SvPO   [ 19 dec. 2010 07:07 bijgewerkt ]
Op onze kleinschalige nieuwe school bieden we met moderne middelen 'ouderwets' onderwijs. We hebben kleine klassen (16 leerlingen) en stellen kennis centraal, maar we maken ook intensief gebruik van nieuwe technologie.

Zowel onze administratie als ons leerproces hebben we in hoge mate geautomatiseerd. Daardoor hebben onze docenten de tijd voor waar het om gaat: aansprekend onderwijs geven. Daarbij kennen we geen huiswerk en geen tussenuren - niet voor onze leerlingen en niet voor onze docenten.

We hebben ondernemende docenten nodig die een actieve bijdrage willen leveren aan het succes van onze nieuwe school. Om onze leerlingen kennis en inzicht te bieden zoeken wij enthousiaste vakmensen die:
- zelfstandig opereren;
- een hoge mate van verantwoordelijkheid nemen voor het leerproces;
- een prettige omgang met hun leerlingen onderhouden;
- prestatiegericht zijn;
- onderwijsvernieuwingen uitsluitend omhelzen als het om verbeteringen gaat;
- onze kleine klassen aangrijpen voor verdieping van de lessen.

September 2010 zijn we met 80 eerstejaars leerlingen van start gegaan in het schoolgebouw tegenover het treinstation van Kapelle (Zeeland). Na 5 jaar is de school volgroeid tot ca. 420 leerlingen. Voor docenten die willen meegroeien is dit de kans. Voor meer informatie over onze (bekostigde) school: www.isaacbeeckman.svpo.nl.

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO VO. Voor de echte ondernemers bieden we de mogelijkheid om als zzp-er voor ons te werken.

Sollicitaties graag per e-mail naar Suzan Polet (directrice).
Comments