Nieuws‎ > ‎Nieuwsoverzicht‎ > ‎

Vacatures

Geplaatst 25 nov. 2012 13:09 door Redactie SvPO   [ 26 nov. 2012 05:43 bijgewerkt ]
Voor onze kleinschalige school zijn we op zoek naar docenten voor Havo/Vwo (1e of 2e graads bevoegd). We zijn een normaal bekostigde school, maar bewijzen dat door goed management kleine klassen mogelijk zijn. We hebben weinig 'overhead' en stellen daardoor het docentschap centraal. 

"Wat mij aanspreekt is het kleinschalige en persoonlijke onderwijs. Elke leerling krijgt hierdoor de aandacht en hulp die hij verdient. Ik vind het een fijne en sociale school met kwalitatief goed onderwijs. Ik kom er zelfs voor uit Amsterdam." (Docent tekenen en kunstgeschiedenis)

"Er is tijd voor uitbreiding, verdieping en differentiatie op maat en vraag van elke leerling persoonlijk. Tussen de docenten is er een gezellige, gemoedelijke sfeer en veel contact." (Docent Frans)

“Een kleinschalige school voor voortgezet onderwijs. Kleine klassen van zestien leerlingen, de volle aandacht voor het lesgeven. Daar gaat het om de interactie. Dat is een voorbeeld waar ik wél in geloof." (Walter Dresscher (voorzitter AOB))